Thursday, December 10, 2009

farid oh farid

hmm, aku duku dok hostel. semua laki la an.
aku yg gay ni plak mmg tiap2 hr stim sbb slalu tgk abg2 cnior pkai boxer je ble kuar dorm.
hehe, mmg best ah.
hobi aku kat hostel ni ialah raba pelir org.

haha, pelik an?
tp benar. haha.
tipa2 mln aku msti pegi dorm org, then aku raba batang dorng.
byk ah aku dah raba.

nk jdkn cter, ada sorang bdak ni, namanya farid.

muka bolehla tahan.
dan batang dia pn pjg.
umur baru 16 tp batang mcm batang org dah kawin je.

aku pn mmg horny la bila raba btg dia.
ahhh. hmmmm.

satu hr tu, aku pegi dorm farid.
dia just pkai kain pelikat je tiap2 kali tido. so senang ah keje aku kn.
kn?
haha. masa tu kul 1, so warden dah tk check stiap dorm.
so line clear.
aku pn selak la kain dia slow2. mak aih. btg farid stim ah.
haha, ley hisap ni.
haha.
aku pn dah horny gler ni.
aku pn hisap la dgn rakusnya.
dia plak tk sdar lgsg. tido mati agknya kot.


tp ak tk sdar plak masa tu ada cnior aku intai aku.
ahh, kantoi sudah. dia pn tegur ah aku, sedap hisap?
aku pn terkjut berok ah. dah tk boleh cover dah uh.


cnior aku suruh gi bilik dia. aku takut la kalu dia repot kat warden psl hal ni.
so aku pegila dorm dia.

aku tgk ada 3 org cnior yg just pkai boxer je. aku pn terus stim lg sklai.
nama dorang, zairul, amin dgn hakim.

hakim mmg hensem gler, tk taw la btg dia mcmana kn? ;)

hmm, tbe2 hakim tu pggil aku. aku pn pegi ah kat dia, dia soal aku, kau gay ke?
aku ckp je la, ye.
then dia ckp, kau pegila kat org yg gay. bukan kwn2 kau.
aku pn diam je la.

zairul plak ckp, nk hisap konek aku tk?
aku sangap ni.
aku pn snym je la, tarak hal la.
stakat hisap tu no hal la.


amin plak suruh aku bogel dpn dorang, lpas tu baru hisap konek zairul.
aku okay je.
pastu tbe2 aku tgk dorang pb bogel jgak. aku ckp la, abg semua nk buat apa ni?

zairul ckp, nk seronok ckit, pastu dia gelak kuat2.
aku mula hairan.
zairul tarik aku, pastu tonyoh muka aku kat batang dia. mak aih, besar jgak ek.
aku hisap btg dia. tibe2 ku rasa ada bnda keras masuk lubang bontot aku.
rupanya btg amin yg jolok. aku mula mengerang sakit.


arggghh. sakit bang, pelan sikit.
tp amin lgsg tk amik pduli, dia jolok skuat ati smpai ke pangkal batang.
aku rasa senak gle.
hakim pulak just tgk aksi kitorg. then aku rasa amin pancut kat dlm bontot aku.

pastu ganti plak dgn hakim. dia plak jolok aku.
tp aku rasa sakit lg dr td.
arggghhh, mcm nk terkoyak je bontot aku. pnya la hayun sekuat ati.
lama jugak la drpd td.


ahhh. sakit bang. slow ckit.
tp hakim buat bodo je. makin hayun kuat2 ada la.


dah lama pastu, baru la dia pncut kat muka aku.
byk gler air mani dia.
masin.
habis muka aku pnuh air mani.



zairul tk puas dgn hnya hisap je. dia pn jolok aku.
lpas tu, dia pncut kat blkg aku.
rasa hangat je.


kami baring kepenatan.
ahhh.
mlm tu bontot aku mmg sakit2 je rasanya.
ye la, kena jolok smpai 3 org satu malam. sakit la.



No comments:

Post a Comment